Μετα-eurovissioniki κατάθλιψη

Πάει το euro-παρτυ

ας ουρλιάξουμε παιδιάααα

ήρθαν οι Lordi με τις μάσκες

και μας πήραν τα βρακιάααα…

 

To αλάνθαστο κληρονομικό μου χάρισμα με είχε προειδοποιήσει οτι θα κερδίσουν οι Lordi (αληλούϊαααα!!!), αν και περίμενα μια καλύτερη θέση για την "απόλυτη".

Οσο για το αν οι Lordi είναι κακόγουστοι, σατανιστές ή αν είναι κατινιά, έλλειψη κουλτούρας να θέλεις τη πρωτιά για την "απόλυτη", το σχόλιο μου είναι:

😛

Πάντως για το κατά πόσο λέει να μας τα παίρνουν για το euro-γλέντι, οχι δε λέει, αλλά τουλάχιστον εν μέρει το διασκεδάζουμε κι εμείς, ένω με τα ράβε-ξήλωνε έργα (που δε θα τα πάρει και αυτά η Φιλανδία) το ακριβώς αντίθετο. 

 

PS. O Sakis ήταν πολλλλλύ καλός και αγγελλλλικός και του αφιερώνω αυτό

344193-110823979724074.gif

Advertisements

3 responses to “Μετα-eurovissioniki κατάθλιψη

 1. Σαφώς οι Λόρδοι δεν ήταν και τίποτις το ιδιαίτερο, όπως και η πλειοψηφία των τραγουδιών της Eurovision. Από την άλλη όμως ήταν αντιπροσωπευτικό της Φιλανδίας η οποία φημίζεται για τη metal κουλτούρα της και αυτό το εκτιμώ. Την επιτυχία τους δε τη βλέπω ούτε αρνητικά ούτε θετικά. Τη βλέπω απλά με ενδιαφέρον. Δε τη βλέπω αρνητικά διότι είναι ενδιαφέρον που η Ελλάδα που κατακλίζεται από σκυλοσουκσεδάκια με κάποιες ευχάριστες pop&ποπ εξαιρέσεις (βλ. Ρέμο, Τάμτα, Παπαρίζου κπα) έδωσε 12 βαθμούς στα φρικιά. Αυτό σημαίνει ότι πολλά ανήλικα και ενήλικα χρεώθηκαν τα 1,19€ για τους ψηφίσουν. Από την άλλη δε το βλέπω θετικά διότι για hard rock τα πίνει παρέα με τη μετριότητα. Riffάκια τύπου Bon Jovi με brutal φωνητικά.

  Για την “απόλυτη” απλά θα πω πως δε έβγαλε φωνή. Δε ξέρω πως σας φάνηκε εσάς αλλά εκείνη η κρυστάλλινη φωνή της δεν υπήρχε. Κάτι πήρε το αυτί μου πως ήταν κρυωμένη ή κάτι τέτοιο, οπότε i blame it to the boggie. Αν ήταν καλό το Everything? Αξιοπρεπές αλλά εμένα ένα άλλο μου είχε αρέσει. Δε θυμάμαι πως λέγεται αλλά είμαι σίγουρος πως η Αμαλίτσα μπορεί να το commentάρει από κάτω…

  Αν αξίζει που πληρώσαμε για όλα αυτά? Προφανώς όχι, αλλά θέλει και η φτώχια καλοπέραση που λένε. Και είμαστε καλοί και στα δύο. χεχε

  Σχετικά με το PS: 2 kinky! Sakis, lucky bastard!

 2. Υπάρχει η άποψη ότι η επιλογή των τεράτων αντιπροσώπευε, σημειολογικά, την αντίθεση των Ευρωπαίων στα κυριλέ και στην υποκρισία που ξαναγυρίζει στην Ευρώπη και γενικά στον κόσμο. Δεν ξέρω κατά πόσον ένα τέτοιο μήνυμα ελήφθη (και από ποιούς;) αλλά τα περισσότερα τραγουδάκια τα βρήκα πληκτικά έως μαλακισμένα που κινούνταν στους ίδιους ρυθμούς και μοτίβα που ακούμε δεκαετίες τώρα. ‘Ισως εξαίρεση ήταν η Ουκρανία και η Κροατία. Το φινλανδικό καθόλου δεν μου άρεσε μιά και αντιπαθώ σφόδρα τα ροκ, heavy metal και όλα αυτά τα μουσικά είδη με την παραμορφωμένη ηλεκτρική κιθάρα.

 3. Η άποψη περί σημασιολογίας της επιτυχίας των τεράτων είναι άνευ λόγου και αιτίας. Το γεγονός ότι κέρδισαν τα τέρατα δε σημαίνει απολύτως τίποτα! Βγήκαν γιατί τα πιτσιρίκια που ψήφισαν το βρήκαν cool, καινούργιο και μπλα μπλα μπλα. Όπως έγινε με τους Evanessence, τους HIM και τόσους άλλους. Αυτό είναι όλο. Για το χαβαλέ.

  Όταν βλέπω να προσπαθούν να αναλύσουν κάτι τέτοια για να βγάλουν το “βαθύτερο” μύνημα ή δε ξέρω κι εγώ τι άλλο θυμάμαι το Forrest Gump. Βρήκα το script και λέει συγκεκριμένα:

  “That day, for no particular reason, I decided to go for a little run.”

  NEWSMAN
  Sir, why are you running?

  1ST REPORTER
  Why are you running?

  2ND REPORTER
  Are you doing this for world peace?

  3RD REPORTER
  Are you doing this for women’s right?

  NEWSMAN
  Or for the environment?

  REPORTER
  Or for animals?

  3RD REPORTER
  Or for nuclear arms?

  2ND REPORTER
  Why are you doing this?

  FORREST
  I just felt like running.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s